1:1 Mindful Walking

1:1 Mindful Walking – et mindfulnessforløb med udgangspunkt i dig og din situation – i den smukke skov mellem Farum og Ganløse

Har du brug for et forløb, som tager udgangspunkt i dig og din situation, og som er en blanding af meditation, mindfulnessøvelser, reflektioner/samtale og stilhed? Og som foregår i skoven?

Har du brug for at få sat din stress/historie med stress samt selvværd i et nyt perspektiv og samtidig prøve forskellige meditationer/mindfulnessøvelser af, så du kan mærke efter, hvad der er brugbart for dig med henblik på at få det integreret i din hverdag?

Dette forløb henvender sig til dig, der evt. er sygemeldt med stress og, som har “ligget på sofaen og har set Netflix længe nok til at vide, at du har brug for at gøre noget andet, så du igen kan mærke dig selv og din krop”.

Til dig der måske allerede har læst og været på kursus om stress og mindfulness, men stadig “mangler en større forståelse og at se din situation fra andre vinkler, så du bliver mere bevidst om, hvad du skal gøre, for at få det godt igen”.

Nogle gange kan vi komme til et sted i vores liv, hvor vi har brug for at få sat vores liv, baggage og andet, der har været udslagsgivende til, at vi er havnet i stress, ind i et større perspektiv.

Et sted, hvor der er plads og ikke mindst TID til at gå i dybden med det hele. Derfor strækker mine forløb sig over 5 gange á 2,5 time.

Fordi der netop skal være tid til at gå i dybden, tid til at få snakket igennem om det, der fylder, tid til meditationer og mindfulnessøvelser og mærke efter, hvad der “virker for dig”, og hvordan du kan få det integreret i dit liv. Og så skal der også være tid til at gå i stilhed indimellem, så det hele kan bundfælde sig.

Jeg arbejder ud fra, at vi alle er forskellige og derfor har vi også brug for noget forskelligt, for at komme ovenpå igen – også når det kommer til meditation og mindfulness.

Jeg er af den overbevisning, at meditation og mindfulness er medvirkende til, at vi kan finde vej ud af vores stress og få det godt igen. Og det allervigtigste i den process er, at vi får fundet ind til lige den måde eller metode, der virker for os, så vi netop kan opnå alle fordelene derved. Ellers glemmer vi det, eller det bliver til en sur pligt og endnu en ting på to-do listen.

Hvis vi ikke kan mærke fordelene, er vi heller ikke motiveret til at fortsætte, således at det kan virke forebyggende.

Jeg ønsker med forløbet at give dig de bedste forudsætninger for at stå stærkere i dig selv, og give dig nye perspektiver til at forstå din (stress)situation på, og hvordan du kan bruge meditation og mindfulness, så det giver mening for dig.

Mine forløb er ikke et “quick fix”, det kræver træning at få meditation og mindfulness helt ind under huden.

Det tager tid at komme ovenpå igen. Tanken og energien bag dette forløb er at give dig et “kærligt boost” til at komme videre på.

Her er hvad tidligere deltager har fået ud af et 1:1 mindfulnesforløb hos mig:

Jeg kan på det kraftigste anbefale 1:1 session hos Jonna. Det er de bedste penge jeg nogensinde har brugt på mig selv! Jonna har en fantastisk måde at være på, at stille spørgsmål på og komme med hendes velovervejede, reflekterende tanker på. Vi kom vidt omkring og jeg følte allerede på første dag en tiltro og tillid til hende, hvilket gjorde at jeg relativt nemt kunne åbne op for mine mest sårbare tanker og sider ved mig. For mig var det øjenåbnende at høre Jonnas reflektion over mine svar til hendes spørgsmål, da hun er yderst behagelig og kompetent. Hun fik tændt et håb i mig i de fem dage vi gik sammen, mediterede sammen og talte sammen. Et håb om at jeg kan komme ud af min stresstilstand ved at jeg blandt andet gør brug af meditationsøvelser jeg lærte af Jonna. Jeg følte virkelig, at Jonna forstod mig og min tilstand, og det var meget lærerigt at høre hendes refleksioner. De bedste anbefalinger herfra!”- Hanne

Jeg hedder Jonna Viborg Heathwaite og sådan her arbejder jeg med mindfulness

Jeg hedder Jonna Viborg Heathwaite. Jeg er født i 1977 og har selv været gennem et stressforløb og var sygemeldt i 4 måneder i 2016. Her begyndte jeg at meditere, men da barn nr. 2 meldte sin ankomst i 2017 havde jeg stadig ikke fået behandlet min stress. Jeg “klemte balderne sammen” og fortsatte, som jeg plejede.

Det var først i 2019, at jeg var “kommet så langt ud”, at jeg vidste, at jeg måtte have hjælp til ikke bare at få taget hånd om min stress en gang for alle, men også at genfinde lysten til livet.

Jeg har været igennem stressbehandling og div. mindfulnessforløb, men jeg opdagede, at det hele først gav mening for mig, da jeg fik “oversat” meditation og mindfulness til mit eget sprog – tilpasset min hverdag med mand og to små børn.

Da jeg fik mindfulness ind under huden fik jeg energi og overskud til

Pris

Et forløb på 5 sessioner á 2,5 time koster 4995 kr. t.o.m. 31.10.2021. Pr. 1.11.2021 er prisen 5995 kr.

Efterfølgende sessioner er mulige. Er det noget du har brug for, finder vi ud af det.

Jeg anbefaler, at de 5 gange ligger så tæt i forlængelse af hinanden som muligt – gerne inden for 14-21 dage. Jeg arbejder ud fra, at vi skal ind til kernen og ikke “starte forfra” fra gang til gang, fordi der er gået for lang tid i mellem.

Kontakt, tilmelding og betaling

Inden tilmelding skal du have en personlig samtale med mig over telefonen, ca. 30 min., så vi sammen kan vurdere, om du er klar, og hvad dine udfordringer er i forhold til stress etc. Samtalen er gratis og uforpligtigende.

Kontakt mig her, på 20759080 eller på mail silverliningwriting11@gmail.com, så finder vi et tidspunkt, hvor vi sammen kan finde ud af, om mit forløb er noget for dig. Samtidig kan jeg få en fornemmelse af, hvad du har brug for i forhold til mindfulness og meditation.

Du er herefter tilmeldt, når jeg har modtaget din betaling.

Du kan betale via konto 0400 4024800216.

Det praktiske

6 km. i roligt tempo, som du ubesværet skal være i stand til at gå.

Står himmel og hav i ét, er det skybrud, kraftig storm eller andet vejr, der gør det umuligt at gennemføre gåturen i skoven, aflyser jeg, og vi finder en ny dato.

Bliver du syg eller på anden vis forhindret i at komme, så husk venligst at melde afbud på 20759080 eller silverliningwriting11@gmail.com, så finder vi en ny dato.

Sted

Vi mødes på parkeringspladsen ved Farumvej 127, 3660 Stenløse, overfor P-pladsen ved Farum Nyvang. Er der ikke plads der, kan du også parkere på selve Farum Nyvang P-pladsen. Bus 334 (mellem Stenløse og Holte station) kører lige til skoven.

Medbring

Sko og (over)tøj, der passer til vejr og skov.

Siddeunderlag og evt. et tæppe til at have rundt om dig, når vi sidder ned.

Vand.

Tips

Undgå at spise et stort måltid lige inden du kommer. Undgå ligeledes at være alt for sulten. Det kan være svært at meditere og gå i stilhed, hvis maven brokker sig af den ene eller den anden grund.

Overvej om det er muligt, at du ikke har for stram en bagkant og skal en hel masse bagefter. Vi har fokus på ro, som vi gerne vil strække så langt, som muligt.

Vi ses i skovens dybe, stille ro.

Kærligst,

Jonna Viborg Heathwaite. Læs mere om mig her

Følg mig gerne på Facebook