Afdødekontakt

“Med mulighed for afdødekontakt” skriver jeg, fordi det ikke er muligt “at tvinge” afdøde til at komme til en session.

De kommer, når de selv vil, og jeg oplever, at de kommer, når der er tale om tætte relationer eller, når det giver mening i forhold til klientens situation/udfordringer lige nu.

Det kan både være overvældende og forløsende at “høre” fra en afdød, som man havde meget nær. Det samme kan gøre sig gældende, hvis der var tale om en “problematisk” relation.

Det er ikke muligt at “bestemme” hvilken afdød, man kender, man ønsker skal komme igennem. Nogle gange har jeg været ude for, at der kommer afdøde, som klienten ikke har tænkt på i mange år, men de kommer fordi, der er et særligt budskab, de ønsker at komme igennem med/fordi klienten står et sted i livet, hvor det giver mening.

Når det så er sagt, så kan klienten godt ønske sig en bestemt afdød, selvom der ingen garantier er.

Booker du tid til afdødekontakt, så er det dog som oftest også det, der sker.

Booker du tid til clairvoyance, kan der også godt komme afdøde igennem. Det sker i et slags samarbejde mellem afdøde og guiderne i den åndelige verden. Forstået på den måde, at afdøde “trækker” sig, når de har sagt det, de ønskede, så sessionen (igen) kan slå over i clairvoyance.

Nogle gange kommer afdøde igennem som det allerførste i sessionen. Andre gange er der clairvoyante beskeder, der skal siges først. Det er ikke noget, jeg kan styre eller kontrollere.

Ønsker du ikke afdødekontakt, som en del af clairvoyancen, skal du ikke være “bange for”, om det kommer alligevel. Jeg oplever, at de fleste siger ja, når jeg fortæller, at jeg mærker en afdød, men der er også dem, som ikke ønsker det, og som på forhånd har gjort det klart, at de udelukkende ønsker clairvoyance.

Jeg tilbyder clairvoyance/afdødekontakt som:

  • Walk and Talk i Ganløse – ca. 60-75 min. Pris: 900 kr.
  • Over Messenger/FaceTime – ca. 60 min. Pris: 900 kr.
  • Over Messenger/FaceTime – ca. 30 min. Pris: 500 kr.

I also offer Clairvoyance in English.

For tidsbestilling:

Kontakt mig her, på silverliningwriting11@gmail.com eller på tlf. 20759080.

Betaling kan ske ved MobilePay eller kontant.

Kontakt mig endelig ved spørgsmål.

Følg mig gerne på Facebook