Jeg tilbyder

et grundigt eftersyn af hjemmesiders indhold

Et forløb kan se ud som nedenstående:

  • Vi mødes og taler om, hvad du ønsker dig af din hjemmeside. Hvad vil du gerne signalere, hvilke kunder har du og hvilke ønsker du at tiltrække. Hvad er dit koncept?
  • Er du gået i stå eller ønsker du at introducere nye ydelser/produkter, og hvordan vil du gerne synliggøre/sælge disse.
  • Eller har du blot brug for et par friske øjne på en side, du ikke har gjort noget ved i lang tid?
  • Kort sagt en snak om drømme, bundlinje og alt derimellem.

Med udgangspunkt i vores samtale gennemlæser jeg din hjemmeside og fortæller dig, hvordan jeg forestiller mig, at det kan se ud, så du kommer omkring alt det, du ønsker for siden. Herefter går min skriveproces i gang – dog med dig på sidelinjen, da jeg forbeholder mig retten til at kontakte dig, hvis der er ting, der kræver din uddybelse eller andre forhold der gør, at noget må ændres undervejs.

skrivning af artikler og blogindlæg

Her på siden kan du læse eksempler og historier fra mit eget liv, og ikke mindst få en fornemmelse af, hvordan jeg skriver – både på dansk og engelsk.

Walk and Talk

En Walk and Talk med en fremmed kan sætte tanker i perspektiv og synliggøre, hvad det næste skridt kan være.

Er du selvstændig eller drømmer om at blive det, men ved bare ikke lige hvad, du skal kaste dig ud i? Måske har du ideen, men føler at noget blokerer? Eller du er selvstændig og vil egentlig gerne opsige dit “faste-rugbrøds-job”, men noget holder dig tilbage i at tage det endelig spring? Eller måske har du bare brug for nye øjne og perspektiver på din forretning?

Mit udgangspunkt – sådan arbejder jeg

Når jeg arbejder, anvender jeg både min akademikerbaggrund og -overblik samt min intuitive forståelse af ord og sammenhænge. Og så er jeg ikke bange for at stille undrende spørgsmål, både til det skrevne og det sagte ord.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om din hjemmeside samt priser.

Jeg ser frem til at lytte, møde og skrive.