Slip stressen – Forbind sjælen

– stressbehandling med sjæl i skoven mellem Farum og Ganløse

Slip stressen – Forbind sjælen er et intenst 1:1 forløb, hvor du får vendt hver en sten i din stresshistorie, tid og plads til at hele og redskaber til at leve mere i sync med din sjæl, så du undgår at gå ned med stress igen.

Stress er egentlig en sund tilstand, som vi har med os fra naturens side, så vi kan flygte eller kæmpe og klare et voldsomt pres og overleve – men kun i korte perioder af gangen.

Er vi stressede i en længere periode udvikler det sig til en kompleks og altomsiggribende tilstand. Det kan føles som ikke at kunne mærke sig selv og nærmest fra den ene dag til den anden bliver alting svært.

Selv de mindste huslige pligter, arbejdsopgaver, at være med vores børn, partner eller indgå i sociale sammenhænge kan synes uoverkommelige og udmattende.

Vi kan opleve at blive udfordret på søvn, have tankemylder, hjertebanken, hovedpine og ondt i både krop og sjæl.

Stress kan føles som et sammenbrud eller en slags kortslutning i både krop og hjerne og som at være følelsesmæssigt “all over the place” – en tilstand af at være træt med træt på og i ubalance.

Når vi rammer bunden er der kun én vej, og det er at tage os selv og vores tilstand/liv alvorligt og søge hjælp.

Stress giver os også en gylden mulighed for at stoppe op i vores liv og spørge os selv:

Lever jeg autentisk og i sync med min sjæl?

Hvad skal jeg ændre på i mit liv, så jeg ikke går ned med stress igen og kan leve mere harmonisk og i balance?

Skal jeg tilbage til mit gamle job/branche og i såfald, hvordan og hvornår? Eller er der noget andet, der kalder på mig?

Jeg har udviklet forløbet Slip stressen – Forbind sjælen til dig, der ønsker et skræddersyet stressbehandlingsforløb, hvor krop, sind og sjæl mødes og heles.

Forløbet er skabt på baggrund af mit arbejde med stressramte kvinder, min teoretiske baggrund og viden om stress, bl.a. fra mit studie på Roskilde Universitet, kurser i mindfulness og meditation, egne personlige erfaringer med stress samt mine psykiske evner.

Forløbet er bygget op omkring mindfulness, natur- og samtaleterapi og spiritualitet.

Der er ikke et fast program, som du skal igennem, selvom der er emner, der er uundgåelige i alle forløb:

Årsager til din stress, selvværd, hvordan forbinder jeg mig med min mavefornemmelse (som jeg kalder sjæl), så jeg kan stå stærkt i mig selv og træffe de bedste beslutninger for mig?

Nogle er meget plaget af fysiske symptomer, når jeg møder dem første gang. Så er det dér, vi starter. Det er svært at arbejde i dybden med ens inderste, hvis hele kroppen larmer.

Andre har hovedet fyldt af tanker og spørgsmål, når vi mødes, og har brug for intellektuelt at forstå årsagerne til stressen. Så starter vi dér. Det er vanskeligt at meditere og være mindful, når ens tanker kører i højeste gear.

De fleste har dog brug for, at vi arbejder med begge dele sideløbende og derfor kombinerer og tilpasses forløbet til dig.

Uanset dit udgangspunkt står jeg med dig, også når det hele ser sort ud, for det kommer til at bølge op og ned.

Stressbehandling er ikke en linær process. Der er huller undervejs.

Forløbet er for dig, der:

  • Er sygemeldt med stress og/eller ofte oplever stresssymptomer, så som træthed, udmattelse, tankemylder, søvnbesvær, uro etc. og ved, at du må gøre noget NU!
  • Ønsker at forstå og arbejde i dybden med hele dig, din stress, din bagage, krop og sjæl, så du kommer helet og styrket ud på den anden side.
  • Ønsker et forløb, der skræddersyes til dig og indeholder mindfulness, herunder meditation, kombineret med natur- og samtaleterapi.
  • Ønsker at komme i (dybere) kontakt og leve ud fra, hvad din sjæl ønsker.

Du behøver ikke på forhånd at have kendskab til mindfulnes og meditation.

Du behøver heller ikke at være spirituel eller vide en hel masse herom. Det vigtigste er, at du ønsker at finde ro og forbinde dig med din sjæl.

Slip stressen – Forbind sjælen. Dette får du:

  • En gratis session i skoven inden du beslutter dig, om mit forløb er noget for dig.

For at forløbet bliver en succes skal der være et match. Det handler om kemi og tillid, for det er mange timer, vi kommer til at tilbringe sammen i skoven. Kontakt mig her, så finder vi et tidspunkt.

  • Et skræddersyet forløb med i alt 16 gange á 2,5 t. – 6 km. pr. gang i skoven

Vi skal helt ind til kernen af din stress, ikke blot ridse i overfladen. Du skal heles, finde ro og oprette og træne nye, gode vaner. Du skal kunne mærke dig selv og hvad, du har brug for. Det tager tid.

De første 8 uger anbefaler jeg, at vi mødes en gang om ugen, men i sidste ende handler det om dig, hvordan du har det og hvad, der er bedst for dig.

  • Telefonsamtale mellem din partner og jeg.

Det kan være vanskeligt at stå på sidelinjen til en, der er ramt af stress. Det kan være voldsomt udfordrende og give anledning til misforståelser og frustrationer. Mange har stor gavn at høre fra en 3. person og få en mere grundlæggende forståelse af, hvordan det er at være ramt af stress.

Det kan også være en kærkommen lejlighed til at få stillet spørgsmål og få afklaret, hvordan man bedst kan støtte sin partner.

Hvornår i forløbet det giver bedst mening, finder vi sammen ud af.

Det er vigtigt for mig at nævne, at det er et tilbud og en mulighed, ikke et spørgsmål om at tvinge din partner til at tale med mig. Hvis vedkommende ikke ønsker det, eller du ikke selv ønsker at involvere vedkommende, er det også ok. Se det som et tilvalg, ikke en begrænsning i dit forløb og udvikling.

Baggrunden for Slip stressen – Forbind sjælen

I sommeren 2020 startede jeg på en clairvoyanceuddannelse og begyndte at tilbyde Mindful Walking i skoven for kvinder.

De fleste af de kvinder, der kom til mig, havde stresssymptomer og det, der mest af alt skulle handle om at øve mindfulness i naturen og meditere, udviklede sig til også at omfatte dybe samtaler om årsagen til deres stress. På den måde blev stressen sat i perspektiv samtidig med, at vi arbejdede med at få ro på krop og sind.

På mindful walking guidede jeg forskellige mindfulnessøvelser og meditationer og jeg oplevede, at det gjorde en forskel åbent at kunne snakke om det, for på den måde at finde frem til, hvilke former for meditationer, og hvordan man kan være mere mindful i sin hverdag, kunne integreres og bidrage til mere ro og velvære hos den enkelte.

Jeg begyndte at inddrage naturterapi og opdagede, hvordan naturen fik betydning for det samlede forløb.

Mine psykiske evner kom til udtryk i både mindfulness og meditationsdelen, hvor jeg blev guidet ovenfra.

Jeg gik ikke og “stillede ind” eller “læste”, men det skete bare på en naturlig måde og hænger nok sammen med, at jeg altid har haft det sådan, at jeg kan mærke, hvordan andre har det omkring mig.

På den måde blev det til et skræddersyet forløb ved både at komme i dybden med stressen samtidig med, at meditationer og mindfulness blev tilpasset den enkelte.

Vælger du Slip stressen – Forbind sjælen får du et intenst og dybdegående forløb med sjæl, hvor der er plads til hele dig.

Det handler om at komme ud af din stress, hele din sjæl og give dig alle redskaberne til at stå stærkt i dig selv.

Har du lyst til at læse om mig, kan du gøre det her.

Kontakt

Kontakt mig endelig for yderligere oplysninger eller ved spørgsmål.

Inden vi aftaler at mødes til en gratis session i skoven, skal vi have kort samtale pr. telefon ( ca. 30 min.), så vi sammen kan vurdere, om du er klar, om forløbet kan være noget for dig, og hvad dine udfordringer er i forhold til stress etc. Samtalen er gratis og uforpligtigende. Kontakt mig her eller på 20759080.

Pris og betaling

Pris: 18.000 kr.

– Booker du et forløb inden 1. oktober 2022 får du det til halv pris: 9.000 kr.

Der kan betales via konto 0400 4024800216 eller MobilePay.

Det praktiske

Vi går 6 km. pr. gang i roligt tempo, som du ubesværet skal være i stand til at gå.

Vi går i alt slags vejr, men står himmel og hav i ét, er det skybrud, kraftig storm eller andet vejr, der gør det umuligt at gennemføre gåturen i skoven, aflyser jeg, og vi finder en ny dato eller vi mødes online.

Bliver du syg eller på anden vis forhindret i at komme, så husk venligst at melde afbud.

Sted

Vi mødes på parkeringspladsen ved Farumvej 127, 3660 Stenløse, overfor P-pladsen ved Farum Nyvang. Er der ikke plads der, kan du også parkere på selve Farum Nyvang P-pladsen. Bus 334 (mellem Stenløse og Holte station) kører lige til skoven.

Medbring

Sko og (over)tøj, der passer til vejr og skov.

Siddeunderlag og evt. et tæppe til at have rundt om dig, når vi sidder ned.

Vand og evt. en kop varmt.

Tips

Undgå at spise et stort måltid lige inden du kommer. Undgå ligeledes at være alt for sulten. Det kan være svært at meditere og være tilstede, hvis maven brokker sig af den ene eller den anden grund.

Overvej om det er muligt, at du ikke har for stram en bagkant og skal en hel masse bagefter.

Kærligst,

Jonna

Følg mig gerne på Facebook