Clairvoyance

Clairvoyance er for mig en helt særlig måde at få råd og vejledning på. Det er som intet andet og gives altid i kærlighed og respekt for det enkelte menneske og dets situation, udfordringer og udvikling.

Som clairvoyant rådgiver er det min fornemmeste opgave at videreformidle de informationer, råd og vejledning, der kommer til dig fra den åndelige verden.

Den åndelige verden møder dig altid lige dér, hvor du er. Det der fylder hos dig, og hvad du kan gøre, for at komme videre/håndtere en bestemt situation eller følelse.

Det handler ikke om, at alle dine udfordringer kan løses med et trylleslag, men for mig giver clairvoyance lige præcis den nødvendige og konkrete viden til at arbejde videre med noget. Hvad end det er svære familierelationer, ønsket om at starte som selvstændig eller at opnå en forståelse af vaner/tankemønstre, som konstant får dig til at føle, at du løber panden mod en mur.

Det er enormt kraftfuldt at føle sig set, hørt og forstået – særligt når det opleves via en clairvoyance. Det kan føles som at få be- eller afkræftet noget. En følelse af, “det er jo sådan, jeg har det”.

Clairvoyance kan også hjælpe dig til at se dine potentialer og muligheder, som du måske ikke selv før har tænkt på.

En clairvoyance guider dig i retning af, hvilken vej du kan gå, når du tvivler – eller har svært helt at mærke, hvad der er det rigtige for dig at gøre.

For mig er clairvoyance konkret og lige ud af posen. Jeg siger det, som det er, for det er sådan, jeg får det fra den åndelige verden. Det kan du læse mere om her.

Nysgerrig på at vide mere om clairvoyance? Læs mere her.

Du kan også læse mere om afdødekontakt, og hvordan jeg arbejder med det her.

Booker du tid til clairvoyance, kan der også komme afdøde igennem. Det sker i et slags samarbejde mellem afdøde og guiderne i den åndelige verden. Forstået på den måde, at afdøde “trækker” sig, når de har sagt det, de ønskede, så sessionen (igen) kan slå over i clairvoyance.

Nogle gange kommer afdøde igennem som det allerførste i sessionen. Andre gange er der clairvoyante beskeder, der skal siges først. Det er ikke noget, jeg kan styre eller kontrollere. Kommer der en afdød igennem, fortæller jeg dig det med det samme. Herefter har du muligheden for selv at vælge, om du ønsker at høre fra afdøde.

For tidsbestilling:

Kontakt mig her eller på tlf. 20759080.

For priser, se her

I also offer Clairvoyance in English.

Det siger dem, der har modtaget clairvoyance hos mig:

“Jeg er glad og begejstret for den måde din clairvoyance både “kalder en spade for en spade” og sætter fokus og lys på kernen i min udfordring samtidig med du bringer budskaberne og anvisninger på at komme videre på kærligt frem. Jeg er meget tryg i dit selskab” – Ulla

“Tusind tak for i dag! 🙏 du har virkelig fået sat skub i en masse, bekræftelse, accept og inspiration 👏👏🙏
Du var så spot on med det hele 😄 jeg er meget taknemmelig over, at du fik sat min søn på dagsordenen, jeg har jo haft tankerne men havde brug for et skub til handling.” – Karina

“Jeg er så beroliget i min mave og i mit hoved og det føles bare så rigtigt og i tråd med, hvad jeg selv ønskede. Skuldrene er faldet ned – jeg er blevet mere “mig selv igen”. Tusind tak. Jeg er så taknemmelig at have nået så vidt – og fået den her indsigt gennem din clairvoyance. Jeg har modtaget clairvoyance før (hos andre), men det det er første gang en clairvoyance, både har været beskrevet i et åndeligt perspektiv OG har været så specifikt rettet til “her og nu”. Første gang ved en clairvoyance, at der faldt sådan en ro på min krop, at jeg ønsker det må vare ved hele processen. Det er så befriende at modtage dine clairvoyancer. Du formidler med gode brugbare billeder på den situation, som man er i – og højdepunktet er når du formidler let anvendelige brugbare måder at tackle – komme igennem den problematik, som man anmoder om din hjælp til. Jeg er så glad for billederne, du giver spot on.”Ulla

“Jeg er SÅ taknemmelig for alt hvad du sagde. Det gav så meget mening og jeg følte mig meget tryg. Det var virkelig spot on, ærligt, rørende, kærligt og utrolig brugbart – så tusind tak 🙏🏻
Jeg har lyttet til optagelsen og kommer nok til det af flere omgange. Det er en kæmpe gave, kunne lytte til 🙏🏻 Jeg er stadigvæk ret træt, men har prioritet at heale mig selv, efter et møde i dag og meditere i morges. Tak, for at du fik det frem i lyset 🤩🙏🏻” – Lene

“Min varmeste anbefaling til Jonna – howtofindyoursilverlining. Jeg kender Jonna privat og vidste på forhånd, at Jonna både er nærværende og autentisk. Jeg var derfor fyldt med lige dele spænding og forventning, da jeg skulle mødes med Jonna over messenger for en clairvoyance. Jeg var spændt på, om samtalen kunne række ud over vores venskab og Jonnas kendskab til mig. Jeg var forventningsfuld, fordi jeg allerede havde hørt om Jonnas evner som clairvoyant.

Det var på mange måder en overraskende og meget stærk oplevelse. Jeg havde tænkt nogle temaer på forhånd, som jeg gerne ville høre Jonna komme ind på. Og det gjorde hun – uden at jeg gav nogen ledetråde. Men Jonna kom også længere omkring, end jeg havde forestillet mig, mens hun løbende sikrede sig, at jeg var med og klar på at høre mere. Jonna kom ind på ting fra mig liv, som hun på ingen måde kunne vide.

Det kan være svært at sætte ord på en meget privat og intens oplevelse. Netop fordi den skal opleves.
Det samme gælder for min clairvoyance hos Jonna. Men hvis jeg har haft nogen tvivl om, hvad en dygtig clairvoyant kan, så er den tvivl lagt væk. Jonnas evner rækker langt.
Mine varmeste anbefalinger, Ulla”

Følg mig gerne på Facebook