Clairvoyance

“Ønsket om at hjælpe mennesker på deres vej, ved at gøre brug af mine psykiske evner” – Jonna

Jeg hedder Jonna Viborg Heathwaite og er uddannet Clairvoyant rådgiver (Læs mere om mig her) og tilbyder clairvoyance – med mulighed for afdødekontakt*

Clairvoyance er for mig en helt særlig måde at få råd og vejledning på. Det er som intet andet og gives altid i kærlighed og respekt for det enkelte menneske og dets situation, udfordringer og udvikling.

Som clairvoyant rådgiver er det min fornemmeste opgave at videreformidle de informationer, råd og vejledning, der kommer til dig fra den åndelige verden.

Den åndelige verden møder dig altid lige dér, hvor du er. Det der fylder hos dig, og hvad du kan gøre, for at komme videre/håndtere en bestemt situation eller følelse.

Det handler ikke om, at alle dine udfordringer kan løses med et trylleslag, men for mig giver clairvoyance lige præcis den nødvendige og konkrete viden til at arbejde videre med noget. Hvad end det er svære familierelationer, ønsket om at starte som selvstændig eller at opnå en forståelse af vaner/tankemønstre, som konstant får dig til at føle, at du løber panden mod en mur.

Det er enormt kraftfuldt at føle sig set, hørt og forstået – særligt når det opleves via en clairvoyance. Det kan føles som at få be- eller afkræftet noget. En følelse af, “det er jo sådan, jeg selv har det”.

Clairvoyance kan også hjælpe dig til at se dine potentialer og muligheder, som du måske ikke selv før har tænkt på.

En clairvoyance guider dig i retning af, hvilken vej du kan gå, når du tvivler – eller har svært helt at mærke, hvad der er det rigtige for dig at gøre.

For mig er clairvoyance konkret og lige ud af posen. Jeg siger det, som det er, for det er sådan, jeg får det fra den åndelige verden. Det kan du læse mere om her.

Nysgerrig på at vide mere om clairvoyance? Læs mere her.

Du kan også læse mere om afdødekontakt, og hvordan jeg arbejder med det her.

Booker du tid til clairvoyance, kan der også godt komme afdøde igennem. Det sker i et slags samarbejde mellem afdøde og guiderne i den åndelige verden. Forstået på den måde, at afdøde “trækker” sig, når de har sagt det, de ønskede, så sessionen (igen) kan slå over i clairvoyance.

Nogle gange kommer afdøde igennem som det allerførste i sessionen. Andre gange er der clairvoyante beskeder, der skal siges først. Det er ikke noget, jeg kan styre eller kontrollere.

Jeg tilbyder clairvoyance/afdødekontakt som:

  • Walk and Talk i Ganløse – ca. 60 min. Pris: 900 kr.
  • Walk and Talk i skoven ml. Farum og Ganløse – ca. 60 min. Pris: 900 kr.
  • Over Messenger/FaceTime – 60 min. Pris: 900 kr.
  • Over Messenger/FaceTime – 30 min. Pris: 500 kr.

I also offer Clairvoyance in English.

Hvad siger dem, der har modtaget clairvoyance hos mig:

“Jeg er glad og begejstret for den måde din clairvoyance både “kalder en spade for en spade” og sætter fokus og lys på kernen i min udfordring samtidig med du bringer budskaberne og anvisninger på at komme videre på kærligt frem. Jeg er meget tryg i dit selskab” – Ulla

“Jeg er så beroliget i min mave og i mit hoved og det føles bare så rigtigt og i tråd med, hvad jeg selv ønskede. Skuldrene er faldet ned – jeg er blevet mere “mig selv igen”. Tusind tak. Jeg er så taknemmelig at have nået så vidt – og fået den her indsigt gennem din clairvoyance. Jeg har modtaget clairvoyance før (hos andre), men det det er første gang en clairvoyance, både har været beskrevet i et åndeligt perspektiv OG har været så specifikt rettet til “her og nu”. Første gang ved en clairvoyance, at der faldt sådan en ro på min krop, at jeg ønsker det må vare ved hele processen. Det er så befriende at modtage dine clairvoyancer. Du formidler med gode brugbare billeder på den situation, som man er i – og højdepunktet er når du formidler let anvendelige brugbare måder at tackle – komme igennem den problematik, som man anmoder om din hjælp til. Jeg er så glad for billederne, du giver spot on.”Ulla

For tidsbestilling:

Kontakt mig her, på silverliningwriting11@gmail.com eller på tlf. 20759080.

Betaling kan ske ved MobilePay eller kontant.

* Det er ikke muligt at “tvinge” afdøde frem, men jeg oplever, at de kommer, når der er tale om nære relationer/det giver mening i forhold til den situation/udvikling du er i.

Følg mig gerne på Facebook