Er du født sådan eller er det noget, du har lært?

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange, jeg er blevet spurgt om det, så lad mig folde svaret ud her.

Første gang jeg “mødte” min clairvoyanceguide fra den åndelige verden, ja, sådan en har man (åbenbart), skyggede han så kraftigt ind over mig, at jeg ikke kunne lade være med at grine højlydt. Ikke fordi oplevelsen som sådan var sjov, men hans karaktertræk kom så tydeligt igennem, at jeg heller ikke kunne lade være med samtidig at rette ryggen, knytte hænderne og føle, at jeg besad uendelige styrke.

Han kommunikerede med mig på en så kraftfuld måde,

at al min tvivl og modstand med ét fuldstændigt forsvandt. Jeg mærkede ikke bare hans humor og styrke, men også hans direkte facon at formidle på.

Som en del af min clairvoyanceuddannelse skulle vi møde vores personlige clairvoyanceguide under en meditation. Lade guiden komme helt tæt på og “skygge” ind over os. Og det var her jeg kom “face to face” med en maskulin, tydelig energi af en guide, som er selvsikker som amen i kirken, kalder en spade for en spade og giver mig billeder, film og kropsfornemmelser, der understreger alvor og sammenhænge. Ofte også ord og sætninger, der gentages i mit hoved. Nogle gange starter de sådan her: “Du skal sige til hende, at… ” eller “skilsmisse, skilsmisse, skilsmisse!

Kort sagt en blandet landhandel af måder at komme igennem med budskaberne på – tilpasset med humor og alvor til vedkommende, der modtager budskaberne.

En clairvoyanceguide er ikke en man selv vælger – de vælger dig. Og det tænker jeg på alle måder er helt fantastisk – og også en hel del befriende. For hvordan ville man kunne vælge? Hvad skulle man gå efter?

Så jeg er meget taknemlig over, at den beslutning allerede ER taget for mig. Pudsigt nok er det en kraftfuld guide, der siger tingene lige ud og med humor, der har valgt mig – jeg synes, vi er et super godt match!

Jeg synes jo selv, at jeg besidder de egenskaber, men det med selvsikkerheden, har ikke været noget, jeg har haft med mig. Så selvfølgelig får jeg en, som viser mig vejen så sikkert, at jeg ikke kan tvivle.

Noget af det allerførste, jeg hørte ham sige til mig var: Husk, at det også skal være sjovt! Jeg ville komme til at kede mig, hvis ikke det også var sjovt indimellem. Hvis det hele var alvorligt ville det være en kedelig arbejdsdag for mig.

Når jeg tænker over det nu, så har han forsøgt at få “hul igennem” til mig i årevis. Sikken en tålmodighed! Endnu et karaktertræk, som min guide åbenlyst besidder, og som jeg helt sikkert kunne lære noget af.

Og den åndelige verden har da også skulle arbejde for sagen, for at råbe mig op. Det har taget sin tid!

For eksempel på en ferie på Bali i 2011 rungede ordene højt i mit hoved: Tag hjem og få et barn! Jeg tænkte, at det blot var min intuition og det faktum, at jeg havde rundet de 30 år, der tilsammen på en eller anden måde gav mig den oplevelse. Jeg vidste på det tidspunkt ikke, at det var en del af en spirituel og altsigomgribende transformation af mig som menneske og vejen til, at min sjæl kunne få lov til at udfolde sig, som den brændende ønskede.

I juli 2016 fik jeg, under en meditation, en indre film af mig selv stående højgravid, imens min lille datter stod ved siden af mig. Filmen begyndte at komme hver gang jeg mediterede. En dag spurgte jeg filmen, eller måske snarere den, der viste mig filmen, hvornår dette ville ske, uden at jeg havde nogen som helst idé om hvad eller hvem, jeg spurgte. Men jeg fik et svar: August. I august det følgende år kom min anden datter til verden.

Gennem hele mit liv har jeg haft en følelse af, at noget eller nogle passede på mig og talte til mig. Jeg tænkte, at det nok bare var min intuition, men som jeg blev ældre, blev det tydligere og tydligere. Du er på den forkerte natbus. Du skal ikke gå den vej i aften. Det er tid til at skifte job.

Jeg har også altid følt, at jeg kunne mærke, hvad andre gik og “baksede med”, og når noget var helt galt. Og mine forældre har fortalt mig, at jeg som barn forudsagde ting.

Som jeg ser på det nu pressede det spirituelle så meget på, at jeg til sidst ikke kunne lade det være og valgte at følge min nysgerrighed. Længe var jeg i modstand, forstået på den måde, at jeg var i tvivl, om jeg egentlig havde psykiske evner, eller der “blot” var tale om en mavefornemmelse – eller måske en særligt udviklet intuition?

Jeg tog et kursus i at forstå min intuition. Jeg ville gerne stå stærkere i mig selv. Jeg tog et mere, som gik mere over i clairvoyance og det jeg “så” under en meditation blev pludselig så tydeligt, at jeg ikke længere kunne sige, at jeg ikke havde psykiske evner.

Men jeg strittede stadig imod, og jeg tog virkelig langt tilløb til at gå i gang med en uddannelse som clairvoyant.

I starten ville jeg tage uddannelse for mig selv. Jeg havde ingen ambitioner om at komme til at arbejde som clairvoyant på det tidspunkt. Jeg ønskede udelukkende at lære at lukke ned for andres energier, så jeg ikke længere blev så påvirket af dem. Og så ønskede jeg at få en forståelse af mig selv og den måde, jeg sanser verden på.

Jeg startede på uddannelsen i august 2020, og da vi kom frem til januar 2021, var det tydeligt, hvor det bar hen ad og du kan læse mere om det her.

Og svaret på spørgsmålet?

Jeg tænker, at det er begge dele for mig. Og at vi alle har evnerne, men at potentialet varierer. Og at vejen til at blive dygtig er træning, træning og atter træning. Præcis som professionelle idrætsudøvere.

Mig bekendt er de mest succesfulde i verden dem, der træner og udvikler deres potentiale, evner og teknik kontinuerligt. Og hvor samspillet mellem hobby, passion, levemåde, -brød og livsfilosofi forenes i den kraftfulde drøm, der udgør drivkraften lige dér, hvor sjælens lys skinner igennem.

One thought on “Er du født sådan eller er det noget, du har lært?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s