Jeg tilbyder – Walks

Silver Lining Walks – Meditation, ro og reflektion i naturen

Trænger du også til ro? Så kom med ud i naturen sammen med mig, og andre kvinder, der også har brug for et pusterum fra hverdagen uden at skulle hverken smalltalke eller præstere.

Kombineret med meditation, gå i stilhed og reflektion er det, hvad du kommer til at opleve på en “Silver Lining Walk”. Det er, hvad jeg har valgt at kalde det, og du kan læse mere om det nedenfor, samt hvordan du tilmelder dig.

ÅBNINGSTILBUD – Kom med og prøv om en “Silver Lining Walk” i skoven (mellem Farum og Ganløse) er noget for dig.

Torsdag den 13. august kl. 16-18

Det koster 100 kr., og tilmelder du dig efterfølgende et af holdene, trækker jeg de 100 kr. fra prisen på det hold, du tilmelder dig. Det er tid til at gøre noget godt for dig selv – kom som du er og lad roen lige så stille indfinde sig.

Det er ikke et krav, at du har mediteret før – alle kan være med.

Silver Lining Walks

Silver Lining Walks handler om at finde (hjem til), hvad der er vigtigst (for dig). Ved hjælp af meditation, gå i stilhed, reflektion og være ude i naturen. I en hektisk hverdag kan det være svært at finde tid og prioritere sig selv og sit eget ve og vel, men sandheden er, at hvis vi ikke passer på os selv, så kan vi ikke være noget for de andre (familie, venner, job etc.). Det er på en måde så simpelt, og samtidig så svært at praktisere. Og ikke mindst holde fast i.

Efter en voldsom fødsel af mit første barn, en sygemelding pga. stress, en flytning, barn nr. 2 og en hel masse uhentsigtsmæsige mønstre i bagagen kunne jeg ikke mere. Jeg havde ingen energi og følte mig helt forkert. Både som mor, hustru og samfundsborger. Jeg havde brug for en forandring og begyndte at meditere og gå ture i naturen. Og det er netop den kombination, der virker (i hvert fald for mig). Siden hen har jeg taget kurser i meditation og intuition.

Jeg genfandt min passion for at skrive (og du kan læse om resultatet heraf, her på min hjemmeside). Og fandt modet til at være mig selv. Stille og roligt fandt jeg tilbage til mig selv, og en måde at være i verden på, som er godt for mig og ikke mindst min familie.

Derfor har jeg startet “Silver Lining Walks”. Fordi jeg selv har oplevet, at når livet føles allermest hårdt, uretfærdigt, hektisk og hamsterhjulet kører derudaf er det vanskeligt at mærke sig selv, hvis man ikke holder en pause en gang imellem og får vendt blikket indad, for det er netop dér, man kan begynde at mærke, hvad der er vigtigst for én og deraf kommer roen.

Læs her mere her: Hvad er din Silver Lining?

Jeg har sammensat hold – se nedenfor, hvor vi mødes hver anden uge. Det tager tid at ændre nye vaner og implementere ro og meditation, særligt hvis man er ny til meditation (og ro). Og det er mit håb, at du, imellem gangene vi mødes, har lyst til at prøve dig lidt frem med meditation og gåture i stilhed, for at finde ud af, hvad der virker for dig.

Kommende hold – August – oktober 2020

Hold 1: Hver anden TIRSDAG kl. 17-19 i alt 4 gange. Pris: 495 kr.

18. august, 1. september, 15. september, 29. september.

Hold 2: Hver anden TORSDAG kl. 16-18 i alt 4 gange. Pris: 495 kr.

20. august, 3. september, 17. september, 1. oktober.

Hold 3: Hver anden ONSDAG kl. 16.30-18.30 i alt 4 gange. Pris: 495 kr.

26. august, 9. september, 23. september, 7. oktober.

Hold 4: Hver anden TORSDAG kl. 17-19 i alt 4 gange. Pris: 495 kr.

27. august, 10. september, 24. september, 8. oktober.

Ønsker du et formiddagshold? Er I min. 4, der tilmelder jer samtidig, finder vi en dag.

Tilmelding og betaling

Du tilmelder dig ved at sende mig en mail på silverliningwriting11@gmail.com om hvilket hold, du ønsker at komme på. Så sender jeg en bekræftelse, hvis der er plads på holdet. Du er herefter tilmeldt, når jeg har modtaget din betaling. Det gør du nemmeste via Mobilepay på 20759080, men du kan også overføre til konto Lån og Spar 0400 4024800216.

Du er også meget velkommen til at skrive lidt om, hvorfor du gerne vil deltage. Og selvfølgelig også, hvis du har spørgsmål. Måske er det, fordi du er nysgerrig, og måske har du lyst til at dele lidt om, hvorfor du trænger til ro og finde hjem til dig selv (igen). Det sidste kan give mig en pejling om, hvad jeg skal være opmærksom på ved meditation og reflektion.

Det praktiske

6 km. i roligt tempo, som du ubesværet skal være i stand til at gå (ellers bruger du for mange kræfter på at nedtone en krop, der skriger stop!).

2 timer per gang á 4 gange.

Min. 3 og max. 7 deltagere pr. hold.

Vi mødes på parkeringspladsen på den modsatte side af vejen ved Farum Nyvang, Farumvej 127, 3660 Stenløse. Er der ikke plads der, kan du også parkere på selve Farum Nyvang P-pladsen.

Medbring

Sko og tøj, der passer til vejr og skov.

Noget at sidde på (tæppe eller lignende).

Vand.

Noget at skrive på og med. Overvej om papir og blyant kan fungere, frem for din mobil.

Tips og tricks

Undgå at spise et stort måltid lige inden du kommer. Undgå ligeledes at være alt for sulten. Det kan være svært at meditere og gå i stilhed, hvis maven brokker sig af den ene eller den anden grund.

Overvej om det er muligt, at du ikke har for stram en bagkant og skal en hel masse bagefter (altså mere end du plejer på en almindelig hverdag). Vi har fokus på ro, som vi gerne vil forsøge at strække så langt, som muligt.

Følg mig gerne på Facebook:

https://www.facebook.com/howtofindyoursilverlining

https://www.facebook.com/silverliningwriting11

Vi ses i skovens dybe, stille ro,

kærligst,

Jonna