Mindful Walking – mindfulness og stressbehandling

Mindful Walking – mindfulness og stressbehandling i skoven mellem Farum og Ganløse – KUN FOR KVINDER

Jeg tilbyder pt. gratis 1:1 sessioner, så du kan mærke efter, om det jeg kan tilbyde, er noget for dig. Det handler om tillid og om du kan se dig selv i det, jeg tilbyder.

At komme ud på den anden side af en stresssygemelding tager tid.

Mine forløb er ikke et quick fix, men derimod til for at hjælpe og støtte dig ved at sætte din stress i perspektiv og give dig konkret vejledning til, hvordan du kommer ud af stressen igen og undgår at gå ned med stress igen.

Herudover ønsker jeg at være med til at give dig et håb og en tro på, at det kan lade sig gøre at komme styrket ud på den anden side af en stresssygemelding.

At arbejde med sig selv er en intens proces. Det kræver mod at vende blikket indad og skridt for skridt begynde at indføre nye, gode vaner.

Jeg hedder Jonna Viborg Heathwaite – kort om min historie

Jeg hedder Jonna Viborg Heathwaite. Jeg er født i 1977 og har været gennem et stressforløb, hvor jeg var sygemeldt i 4 måneder i 2016. Her begyndte jeg at lære meditere, men da barn nr. 2 meldte sin ankomst i 2017 havde jeg stadig ikke fået behandlet min stress. Jeg “klemte balderne sammen” og fortsatte, som jeg plejede.

Det var først i 2019, at jeg var “kommet så langt ud”, at jeg vidste, at jeg måtte have hjælp til ikke bare at få taget hånd om min stress en gang for alle, men også til at genfinde lysten til livet.

Jeg har været igennem stressbehandling og div. mindfulnessforløb, men jeg opdagede, at det hele først gav mening for mig, da jeg fik “oversat” meditation og mindfulness til mit eget sprog – tilpasset min hverdag med mand og to små børn.

Da jeg fik mindfulness ind under huden fik jeg energi og overskud til

Sådan arbejder jeg med stress og mindfulness

Jeg arbejder ud fra, at vi ikke blot skal forstå årsagerne til vores stress, vi har også brug for konkret vejledning til, hvad der skal til for at komme igennem.

Jeg er af den overbevisning, at meditation og mindfulness er medvirkende til, at vi kan finde vej ud af vores stress og få det godt igen. Hvis vi ikke kan mærke fordelene, er vi heller ikke motiveret til at fortsætte, således at det på sigt også kan virke forebyggende.

Med mindfulness er det videnskabeligt bevist, at det kan reducere stress, tankemylder og give en bedre nattesøvn. Mindfulness, der er tilpasset den enkelte, således at det kommer “helt ind under huden” kræver træning og tålmodighed. Og ikke mindst tid – som en hver anden sund vane, du ønsker at integrere i dit liv.

Mine forløb er derfor en blanding af meditation, mindfulness og samtale/reflektion/terapi.

 • Vi går sammen i skoven, ca. 6 km. pr. gang. I et meget roligt tempo, afbrudt af meditation, mindfulness og samtale. Naturen er et unikt sted at øve sig i mindfulness og det at være til stede i nuet. At opholde sig i naturen giver for mange også en ro, hvor der samtidig er højt til loftet og frisk luft.
 • Jeg laver mindfulnessøvelser, der skaber reflektion omkring din situation, samt hvordan du kan integrere mindfulness i din hverdag. Mindfulness er et MUST at få ind under huden, for at komme stressen til livs en gang for alle. Jeg hjælper dig til at få det “oversat” til dit eget sprog, så det giver mening for dig, og så du kan bruge det i din hverdag.
 • Meditation er en vigtig del af mindfulness og et enestående redskab til at få ro på krop og sind. Meditation er mange ting og sammen finder vi frem til det, der ikke bare virker bedst for dig, men også så det passer ind i din hverdag. Jeg vil derfor introducere dig for forskellige meditationsformer undervejs i forløbet. Det handler også her om at finde frem til en metode, der virker for dig og som du selv kan fortsætte med derhjemme.
 • Jeg arbejder intuitivt og holistisk. For at komme “hele vejen rundt om stress” finder jeg det afgørende, at både krop og tanker ikke bare finder ro, men også, at du intellektuelt forstår, hvorfor du er havnet i stress og støttes i den proces det er at skulle integrere nye vaner og gøre ting anderledes, så du kan slippe stressen og ikke havne i den igen. Derfor trækker jeg både på teoretisk viden om stress, bl.a. fra mit studie på Roskilde Universitet og div. kurser, samt personlige erfaringer med stress.

Her er, hvad tidligere deltagere på hold har fået ud af forløbene hos mig:

“Jeg nød virkelig mine stillevandringer i skoven sammen med Jonna. Jonna var fantastisk til at fornemme min sindstilstand og tage udgangspunkt i den. Det betød, at selv på de dage, hvor mit hoved var et hektisk tankemylder, kunne stillevandringen og meditationen få mig ned i gear og give mig ro i hovedet. Samtidig gav vandringerne og meditationen stof til eftertanke og jeg oplevede nye sider af både mig selv og skoven. Jeg kan varmt anbefale at tage en tur i skoven med Jonna ❤️”Louise

“At gå flere sammen i stilhed i skoven – sammen med Jonna som guide – er en oplevelse alle burde unde sig. Man føler et stærkt fællesskab hver for sig og sammen – og det er behageligt ikke at skulle small-talke, som jeg nok ellers ville gøre – det ville støje helt vildt. Skovens træer står som “gardere”, der byder mig velkommen, akkompagneret af alt det grønne og fuglesang overalt. “I skovens dybe stille ro” giver virkelig mening, for jeg genfinder en indre ro, som Jonna med meditation og opmærksomhedsøvelser er medskaber af. En indre ro og væren, som bevares flere dage efter det. Prøv det 🙏Ulla

Mindful Walking i hold, onsdage kl. 10.00-12.30 – For dig, der er sygemeldt med stress.

 • Hold 3: 9. marts, 16. marts, 23. marts og 30. marts. OBS Holdet er lukket for tilgang.
 • Hold 4: 20. april, 27. april, 4. maj og 11. maj.
 • Hold 5: 18. maj, 25. maj, 1. juni og 8. juni.
 • Hold 6: 15. juni, 22. juni, 29. juni og 6. juli.

Pris pr. hold (4 gange) 800 kr. Ved tilmelding af 2 hold i træk ( i alt 8 gange) er prisen 1400 kr.

Mindful Walking i hold, onsdage kl. 17.00-19.30 – For dig der er tilbage i arbejde/uddannelse efter en stresssygemelding og/eller har brug for at holde meditation og mindfulness ved lige.

 • Hold A: 20. april, 27. april, 4. maj og 11. maj.
 • Hold B: 18. maj, 25. maj, 1. juni og 8. juni.
 • Hold C: 15. juni, 22. juni, 29. juni og 6. juli.

Pris pr. hold (4 gange) 800 kr. Ved tilmelding af 2 hold i træk ( i alt 8 gange) er prisen 1400 kr.

Mindful walking 1:1

1:1 forløb er for dig, som ønsker et mere dybdegående og skræddersyet forløb, udelukkende med fokus på dig og din situation. Tiden aftales individuelt (i vinterhalvåret kun dagtimer). Jeg anbefaler, at vi mødes en gang om ugen, men dette kan variere.

Som stressramt er det sjældent, man ved, hvor lang tid det tager at “komme ud på den anden side”. Vi er alle forskellige, og der er mange faktorer, der spiller ind – stress er en kompleks tilstand. Jeg møder kvinder, der er i starten af deres stresssygemelding, men også kvinder, der har været det i en længere periode. Derfor har jeg valgt en fleksibel tilgang, således, at forløbets længde tilpasses dit udgangspunkt og situation.

Pris for 1 session á 2,5 t.: 950 kr. – Jeg tilbyder pt. gratis sessioner, så du kan mærke efter, om det jeg kan tilbyde, er noget for dig. Det handler om tillid og om du kan se dig selv i det, jeg tilbyder.

Forløb på 4 x 2,5 t.: 3200 kr.

Forløb på 8 x 2,5 t.: 5800 kr.

Her er hvad tidligere deltager har fået ud af et 1:1 forløb hos mig:

Jeg kan på det kraftigste anbefale 1:1 session hos Jonna. Det er de bedste penge jeg nogensinde har brugt på mig selv! Jonna har en fantastisk måde at være på, at stille spørgsmål på og komme med hendes velovervejede, reflekterende tanker på. Vi kom vidt omkring og jeg følte allerede på første dag en tiltro og tillid til hende, hvilket gjorde at jeg relativt nemt kunne åbne op for mine mest sårbare tanker og sider ved mig. For mig var det øjenåbnende at høre Jonnas reflektion over mine svar til hendes spørgsmål, da hun er yderst behagelig og kompetent. Hun fik tændt et håb i mig i de fem dage vi gik sammen, mediterede sammen og talte sammen. Et håb om at jeg kan komme ud af min stresstilstand ved at jeg blandt andet gør brug af meditationsøvelser jeg lærte af Jonna. Jeg følte virkelig, at Jonna forstod mig og min tilstand, og det var meget lærerigt at høre hendes refleksioner. De bedste anbefalinger herfra!– Hanne

Kontakt, tilmelding og betaling

Er du klar til at arbejde med dig selv og din stress? Har du spørgsmål? Kontakt mig for en gratis og uforpligtende samtale. Kontakt mig her, på 20759080 eller på mail silverliningwriting11@gmail.com.

Du er herefter tilmeldt, når jeg har modtaget din betaling.

Du kan betale via konto 0400 4024800216 eller MobilePay.

Det praktiske

6 km. i roligt tempo, som du ubesværet skal være i stand til at gå.

Max. 5 deltagere pr. hold.

Står himmel og hav i ét, er det skybrud, kraftig storm eller andet vejr, der gør det umuligt at gennemføre gåturen i skoven, aflyser jeg og finder en ny dato.

Bliver du syg eller på anden vis forhindret i at komme, er du velkommen på et andet hold, såfremt der er plads. Er du på et 1:1 forløb finder vi en anden dag. Husk venligst altid at melde afbud på 20759080 eller silverliningwriting11@gmail.com.

Sted

Vi mødes på parkeringspladsen ved Farumvej 127, 3660 Stenløse, overfor P-pladsen ved Farum Nyvang. Er der ikke plads der, kan du også parkere på selve Farum Nyvang P-pladsen. Bus 334 (mellem Stenløse og Holte station) kører lige til skoven.

Medbring

Sko og (over)tøj, der passer til vejr og skov.

Siddeunderlag og evt. et tæppe til at have rundt om dig, når vi sidder ned.

Vand.

Tips

Undgå at spise et stort måltid lige inden du kommer. Undgå ligeledes at være alt for sulten. Det kan være svært at meditere og gå i stilhed, hvis maven brokker sig af den ene eller den anden grund.

Overvej om det er muligt, at du ikke har for stram en bagkant og skal en hel masse bagefter. Vi har fokus på ro, som vi gerne vil strække så langt, som muligt.

Vi ses i skovens dybe, stille ro.

Kærligst,

Jonna Viborg Heathwaite

Følg mig gerne på Facebook