Mindful Walking

Mindful Walking – mindfulness og meditation i skoven mellem Farum og Ganløse

– For dig der ønsker at få en pause og komme helt ned i gear.

– For dig der finder ro i naturen.

– For dig der er stresssygemeldt.

– For dig der lige er kommet tilbage i arbejde efter en stresssygemelding.

– For dig der ønsker at træne at være mere nærværende og til stede i nuet.

– For dig der ønsker at træne meditation og integrere den i din hverdag.

Kan du se dig selv i noget af det ovenstående? Så er mit forløb måske noget for dig.

Med mindfulness er det videnskabeligt bevist, at det kan reducere stress, tankemylder og give en bedre nattesøvn.

Mindfulness kræver træning og ikke mindst tid – som en hver anden sund vane, du ønsker at integrere i dit liv.

Uanset dit kendskab til meditation og mindfulness – alle kan være med.

Kom med i skoven og mærk roen, stilheden og nærværdet i både i krop og sind.

Vi går sammen i skoven, ca. 6 km. pr. gang. I et meget roligt tempo, afbrudt af meditation og mindfulnessøvelser. Naturen er et unikt sted at øve sig i mindfulness og det at være til stede i nuet. At opholde sig i naturen giver for mange også en ro, hvor der samtidig er højt til loftet og frisk luft.

Mindfulness er et MUST at få ind under huden, for at komme stress og ubalance til livs. Jeg hjælper dig til at få det “oversat” til dit eget sprog, så det giver mening for dig, så du kan bruge det i din hverdag.

Meditation er en vigtig del af mindfulness og et enestående redskab til at få ro på krop og sind. Jeg vil introducere dig for forskellige meditationsformer undervejs i forløbet.

Jeg arbejder holistisk og trækker på min viden om stress, bl.a. fra mit studie på Roskilde Universitet og kurser indenfor mindfulness og meditation. Læs mere om mig her.

Her er, hvad tidligere deltagere har fået ud af forløbene hos mig:

“Jeg nød virkelig mine stillevandringer i skoven sammen med Jonna. Jonna var fantastisk til at fornemme min sindstilstand og tage udgangspunkt i den. Det betød, at selv på de dage, hvor mit hoved var et hektisk tankemylder, kunne stillevandringen og meditationen få mig ned i gear og give mig ro i hovedet. Samtidig gav vandringerne og meditationen stof til eftertanke og jeg oplevede nye sider af både mig selv og skoven. Jeg kan varmt anbefale at tage en tur i skoven med Jonna ❤️”Louise

“At gå flere sammen i stilhed i skoven – sammen med Jonna som guide – er en oplevelse alle burde unde sig. Man føler et stærkt fællesskab hver for sig og sammen – og det er behageligt ikke at skulle small-talke, som jeg nok ellers ville gøre – det ville støje helt vildt. Skovens træer står som “gardere”, der byder mig velkommen, akkompagneret af alt det grønne og fuglesang overalt. “I skovens dybe stille ro” giver virkelig mening, for jeg genfinder en indre ro, som Jonna med meditation og opmærksomhedsøvelser er medskaber af. En indre ro og væren, som bevares flere dage efter det. Prøv det 🙏Ulla

Jeg kan på det kraftigste anbefale 1:1 hos Jonna. Det er de bedste penge jeg nogensinde har brugt på mig selv! Jonna har en fantastisk måde at være på, at stille spørgsmål på og komme med hendes velovervejede, reflekterende tanker på. Vi kom vidt omkring og jeg følte allerede på første dag en tiltro og tillid til hende, hvilket gjorde at jeg relativt nemt kunne åbne op for mine mest sårbare tanker og sider ved mig. For mig var det øjenåbnende at høre Jonnas reflektion over mine svar til hendes spørgsmål, da hun er yderst behagelig og kompetent. Hun fik tændt et håb i mig i de dage vi gik sammen, mediterede sammen og talte sammen. Et håb om at jeg kan komme ud af min stresstilstand ved at jeg blandt andet gør brug af meditationsøvelser jeg lærte af Jonna. Jeg følte virkelig, at Jonna forstod mig og min tilstand, og det var meget lærerigt at høre hendes refleksioner. De bedste anbefalinger herfra!– Hanne

“Jeg har lige gennemført endnu et 8-ugers individuelt forløb hos Jonna. Ved det sidste forløb jeg gennemførte, var jeg sygemeldt med stress og fik rigtig gode råd, vejledning og støtte til hvordan jeg skulle komme mig tilbage på arbejdsmarkedet. Nu er jeg tilbage i arbejde, og har andre tema, opståede hændelser og problematikker jeg ønskede at vende med Jonna, end da jeg var sygemeldt med stress. Lige som i mit forrige forløb, fungerede det super godt at tale med Jonna om alt hvad jeg måtte ønske. Jonna er så behagelig, forstående, reflekteret og simpelthen udviklende at tale med. Hun udfordrer mig og udvikler mig dermed i en retning der gør at jeg bedre forstår mig selv, mine handlinger og mine mønstre.
Jeg har været utrolig glad for alle samtaler jeg har haft med Jonna, da de helt klart har hjulpet mig i rigtig retning, både i forhold til min langstidssygemelding med stress, men også med tanke på personlig forståelse og personlig udvikling. Vores gåture og meditation i skoven har været et tiltrængt frirum for mig, som virkelig har betyd meget og været meget givende for mig. Jeg kan virkelig anbefale Jonna, hun er en gave at få vende ens tanker med. Tusind tak Jonna, du gør det så godt!”
– Hanne

Mindful Walking på hold – kun for kvinder, onsdage kl. 10.00 – 12.30 (max. 6 deltagere)

3. maj, 10. maj, 17. maj, 24. maj, 31. maj, 7. juni, 14. juni og 21. juni.

Pris pr. hold (8 gange): 1500 kr.

Mindful Walking på hold – kun for kvinder, onsdage kl. 16.30 – 19.00 (max. 6 deltagere)

3. maj, 10. maj, 17. maj, 24. maj, 31. maj, 7. juni, 14. juni og 21. juni.

Pris pr. hold (8 gange): 1500 kr.

Mindful walking 1:1

1:1 forløb er for dig, som ønsker et mere dybdegående og skræddersyet forløb, udelukkende med fokus på dig. Tiden aftales individuelt (i vinterhalvåret kun dagtimer).

Pris (8 gange): 7000 kr.

Er du sygemeldt med stress, og ønsker du et dybdegående forløb, hvor vi kommer omkring ALT med din stress? Læs mere her.

Kontakt, tilmelding og betaling

Har du spørgsmål? Kontakt mig for en gratis og uforpligtende samtale. Kontakt mig her eller på 20759080.

Du kan betale via konto 0400 4024800216 eller MobilePay.

Tilmeld dig her

Det praktiske

6 km. i roligt tempo, som du ubesværet skal være i stand til at gå.

Max. 6 deltagere pr. hold.

Vi går i alt slags vejr, men står himmel og hav i ét, er det skybrud, kraftig storm eller andet vejr, der gør det umuligt at gennemføre gåturen i skoven, aflyser jeg og finder en ny dato.

Bliver du syg eller på anden vis forhindret i at komme, er du velkommen på et andet hold, såfremt der er plads.

Husk venligst altid at melde afbud på 20759080.

Sted

Vi mødes på parkeringspladsen ved Farumvej 127, 3660 Stenløse, overfor P-pladsen ved Farum Nyvang. Er der ikke plads der, kan du også parkere på selve Farum Nyvang P-pladsen. Bus 334 (mellem Stenløse og Holte station) kører lige til skoven.

Medbring

Sko og (over)tøj, der passer til vejr og skov.

Siddeunderlag og evt. et tæppe til at have rundt om dig, når vi sidder ned (mest i vinterhalvåret).

Vand.

Tips

Undgå at spise et stort måltid lige inden du kommer. Undgå ligeledes at være alt for sulten. Det kan være svært at meditere og gå i stilhed, hvis maven brokker sig af den ene eller den anden grund.

Overvej om det er muligt, at du ikke har for stram en bagkant og skal en hel masse bagefter. Vi har fokus på ro, som vi gerne vil strække så langt, som muligt.

Vi ses i skovens dybe, stille ro.

Kærligst,

Jonna

Følg mig gerne på Facebook