Mindful Walking

Stillevandring, meditation og mindfulness i skoven mellem Farum og Ganløse – KUN FOR KVINDER

Har du brug for at få ro på krop og tanker?

Har du brug for nye perspektiver på meditation og mindfulness? Har du brug for at få en pause, komme ud i naturen og mærke dig selv, så du igen kan finde ind til, hvad du har brug for og træffe beslutninger, der er gode for dig?

Kom med til Mindful Walking i skoven med stilhed, meditation og mindfulness og gå hjem med ro i sindet, frisk luft i kinderne og 6 km. i benene.

Mindful Walking henvender sig til dig, der har brug for at få inspiration til, hvordan du kan få meditation/mindfulness integreret i din hverdag. Du vil blive introduceret til flere forskellige meditationsformer og mindfulnessøvelser der gør, at du vil kunne reflektere og perspektivere dine tanker på en anden måde i forhold til, hvordan du kan opnå de mange fordele ved meditation og mindfulness. Herudover går vi i stilhed i et roligt tempo – ingen small talk. Alt sammen med det formål at opnå en større ro på i din krop og tanker.

Jeg hedder Jonna Viborg Heathwaite, og sådan her arbejder jeg med mindfulness

Jeg hedder Jonna Viborg Heathwaite. Jeg er født i 1977 og har været gennem et stressforløb, hvor jeg var sygemeldt i 4 måneder i 2016. Her begyndte jeg at lære meditere, men da barn nr. 2 meldte sin ankomst i 2017 havde jeg stadig ikke fået behandlet min stress. Jeg “klemte balderne sammen” og fortsatte, som jeg plejede.

Det var først i 2019, at jeg var “kommet så langt ud”, at jeg vidste, at jeg måtte have hjælp til ikke bare at få taget hånd om min stress en gang for alle, men også til at genfinde lysten til livet.

Jeg har været igennem stressbehandling og div. mindfulnessforløb, men jeg opdagede, at det hele først gav mening for mig, da jeg fik “oversat” meditation og mindfulness til mit eget sprog – tilpasset min hverdag med mand og to små børn.

Da jeg fik mindfulness ind under huden fik jeg energi og overskud til

Jeg arbejder ud fra, at vi alle er forskellige og derfor har vi også brug for noget forskelligt, for at komme ovenpå igen – også når det kommer til meditation og mindfulness.

Jeg er af den overbevisning, at meditation og mindfulness er medvirkende til, at vi kan finde vej ud af vores stress og få det godt igen. Og det allervigtigste i den process er, at vi får fundet ind til lige den måde eller metode, der virker for os, så vi netop kan opnå alle fordelene derved.

Hvis vi ikke kan mærke fordelene, er vi heller ikke motiveret til at fortsætte, således at det også kan virke forebyggende.

I dag samarbejder jeg med stresslæge.dk – jeg har selv været igennem forløbet AMSI – og tilbyder Mindful Walking til kvinder, der har brug for at komme ned i tempo og få nye perspektiver på ikke blot at leve mere mindful, men også på sig selv, og hvad de har brug for, for at have det godt.

Her er, hvad tidligere deltagere har fået ud af forløbene hos mig:

“Jeg nød virkelig mine stillevandringer i skoven sammen med Jonna. Jonna var fantastisk til at fornemme min sindstilstand og tage udgangspunkt i den. Det betød, at selv på de dage, hvor mit hoved var et hektisk tankemylder, kunne stillevandringen og meditationen få mig ned i gear og give mig ro i hovedet. Samtidig gav vandringerne og meditationen stof til eftertanke og jeg oplevede nye sider af både mig selv og skoven. Jeg kan varmt anbefale at tage en tur i skoven med Jonna ❤️”Louise

“At gå flere sammen i stilhed i skoven – sammen med Jonna som guide – er en oplevelse alle burde unde sig. Man føler et stærkt fællesskab hver for sig og sammen – og det er behageligt ikke at skulle small-talke, som jeg nok ellers ville gøre – det ville støje helt vildt. Skovens træer står som “gardere”, der byder mig velkommen, akkompagneret af alt det grønne og fuglesang overalt. “I skovens dybe stille ro” giver virkelig mening, for jeg genfinder en indre ro, som Jonna med meditation og opmærksomhedsøvelser er medskaber af. En indre ro og væren, som bevares flere dage efter det. Prøv det 🙏Ulla

Hold

  • Tirsdage kl. 10, 2-2,5 t.: 2. november, 9. november, 16. november og 23. november i alt 4 gange. Pris: 750 kr.
  • Tirsdage kl. 10, 2-2,5 t.: 30. november, 7. december, 14. december og 21.december i alt 4 gange. Pris: 750 kr.– holdet er lukket for nye deltagere

Ved tilmelding af 2 hold i træk ( i alt 8 gange) er prisen 1300 kr.

1:1 – Mindful walking

1:1 forløb er for dig, som ønsker et mere dybdegående forløb med fokus på dig og din situation. Tiden aftales individuelt, når det passer dig (i vinterhalvåret kun dagtimer).

Pris pr. gang (2,5 t.) 950 kr. – 5 gange: 4000 kr.

Her er hvad tidligere deltager har fået ud af et 1:1 mindfulnesforløb hos mig:

Jeg kan på det kraftigste anbefale 1:1 session hos Jonna. Det er de bedste penge jeg nogensinde har brugt på mig selv! Jonna har en fantastisk måde at være på, at stille spørgsmål på og komme med hendes velovervejede, reflekterende tanker på. Vi kom vidt omkring og jeg følte allerede på første dag en tiltro og tillid til hende, hvilket gjorde at jeg relativt nemt kunne åbne op for mine mest sårbare tanker og sider ved mig. For mig var det øjenåbnende at høre Jonnas reflektion over mine svar til hendes spørgsmål, da hun er yderst behagelig og kompetent. Hun fik tændt et håb i mig i de fem dage vi gik sammen, mediterede sammen og talte sammen. Et håb om at jeg kan komme ud af min stresstilstand ved at jeg blandt andet gør brug af meditationsøvelser jeg lærte af Jonna. Jeg følte virkelig, at Jonna forstod mig og min tilstand, og det var meget lærerigt at høre hendes refleksioner. De bedste anbefalinger herfra!– Hanne

Kontakt, tilmelding og betaling

Ved tilmelding/spørgsmål/tvivl om det er noget for dig? Kontakt mig her, på 20759080 eller på mail silverliningwriting11@gmail.com.

Du er herefter tilmeldt, når jeg har modtaget din betaling.

Du kan betale via konto 0400 4024800216 eller MobilePay.

Det praktiske

6 km. i roligt tempo, som du ubesværet skal være i stand til at gå.

Max. 5 deltagere pr. hold.

Står himmel og hav i ét, er det skybrud, kraftig storm eller andet vejr, der gør det umuligt at gennemføre gåturen i skoven, aflyser jeg og finder en ny dato.

Bliver du syg eller på anden vis forhindret i at komme, er du velkommen på et andet hold, såfremt der er plads. Husk venligst altid at melde afbud på 20759080 eller silverliningwriting11@gmail.com.

Sted

Vi mødes på parkeringspladsen ved Farumvej 127, 3660 Stenløse, overfor P-pladsen ved Farum Nyvang. Er der ikke plads der, kan du også parkere på selve Farum Nyvang P-pladsen. Bus 334 (mellem Stenløse og Holte station) kører lige til skoven.

Medbring

Sko og (over)tøj, der passer til vejr og skov.

Siddeunderlag og evt. et tæppe til at have rundt om dig, når vi sidder ned.

Vand.

Tips

Undgå at spise et stort måltid lige inden du kommer. Undgå ligeledes at være alt for sulten. Det kan være svært at meditere og gå i stilhed, hvis maven brokker sig af den ene eller den anden grund.

Overvej om det er muligt, at du ikke har for stram en bagkant og skal en hel masse bagefter. Vi har fokus på ro, som vi gerne vil strække så langt, som muligt.

Vi ses i skovens dybe, stille ro.

Kærligst,

Jonna Viborg Heathwaite

Følg mig gerne på Facebook