Mindful Walking

Stillevandring, meditation og mindfulness i skoven mellem Farum og Ganløse – KUN FOR KVINDER

Har du brug for nye perspektiver på, hvordan du (igen) kan vende blikket indad og lade din indre stemme komme mere til orde? Har du brug for at få en pause og komme ud i naturen og mærke dig selv, så du igen kan finde ind til, hvad du har brug for og træffe beslutninger, der er gode for dig?

Så kom med til Silver Lining Walking i skoven med stilhed, meditation og mindfulness og gå hjem med ro i sindet, frisk luft i kinderne, 6 km. i benene.

Mine forløb er ikke et “Quick fix”, det kræver træning at få mindfulness helt ind under huden. Det jeg tilbyder er at introducere dig for forskellige slags meditationer og mindfulnessøvelser, så du bliver mere bevidst om din krop og dine tanker.

Herudover går vi i stilhed og hele forløbet er tilrettelagt til at give dig ro på krop og tanker, være med det, der er og blive bedre til at mærke dig selv, både krop og sjæl.

Jeg oplever, at mine deltagere rykker sig og begynder at stå ved sig selv og tage ansvar for, at de også fortjener at have det godt, og ikke kun være der for børn, partner og alle mulige andre. Samtidig oplever jeg en fællesskabsfølelse og tillid, deltagerne imellem.

Velkommen til Silver Lining Walking!

“Every cloud has a silver lining” siger man på engelsk. Oversat til dansk kan man sige, at der altid kan findes lys og håb.

“Mindful Walking” kaldes også for gående meditation, hvor man går i et roligt tempo med fokus på åndedrættet og/eller sanserne.

I Silver Lining Walking kombinerer jeg Mindful Walking, med siddende meditation, mindfulness øvelser og begrebet Silver Lining, fordi jeg tror på, at når vi kan mærke os selv, så bliver vi ikke i tvivl om, hvad vi gerne vil, også når vi er pressede og ikke ved hvilket ben, vi skal stå på.

Nogle gange har vi brug for hjælp til at finde vej/blive på sporet og finde en rytme, som virker. Det er hjælpen dertil, jeg tilbyder dig.

Baggrunden for Silver Lining Walking

Jeg kunne analysere og redegøre, hvad der var årsagen til min stress og elendighed, og alligevel kunne jeg ikke tænke mig til, hvad jeg skulle gøre. Samtidig sad jeg fast i den samme fortælling om mig selv. Jeg havde dårlig samvittighed og skyldfølelse over ikke at være den glade og nærværende mor og hustru. Udadtil var jeg en velfungerende, veluddannet kvinde i 40’erne, og jeg skammede mig over, at jeg ikke kunne være taknemlig over alt det, jeg havde.

Da jeg fik mindfulness ind under huden fik jeg energi og overskud til

I dag samarbejder jeg med stresslæge.dk – jeg har selv været igennem forløbet AMSI – og tilbyder Silver Lining Walking til kvinder, der har brug for at komme ned i tempo og få nye perspektiver på ikke blot at leve mere mindful, men også på sig selv, og hvad de har brug for, for at have det godt.

Referencer

“Jeg nød virkelig mine stillevandringer i skoven sammen med Jonna. Jonna var fantastisk til at fornemme min sindstilstand og tage udgangspunkt i den. Det betød, at selv på de dage, hvor mit hoved var et hektisk tankemylder, kunne stillevandringen og meditationen få mig ned i gear og give mig ro i hovedet. Samtidig gav vandringerne og meditationen stof til eftertanke og jeg oplevede nye sider af både mig selv og skoven. Jeg kan varmt anbefale at tage en tur i skoven med Jonna ❤️”Louise

“At gå flere sammen i stilhed i skoven – sammen med Jonna som guide – er en oplevelse alle burde unde sig. Man føler et stærkt fællesskab hver for sig og sammen – og det er behageligt ikke at skulle small-talke, som jeg nok ellers ville gøre – det ville støje helt vildt. Skovens træer står som “gardere”, der byder mig velkommen, akkompagneret af alt det grønne og fuglesang overalt. “I skovens dybe stille ro” giver virkelig mening, for jeg genfinder en indre ro, som Jonna med meditation og opmærksomhedsøvelser er medskaber af. En indre ro og væren, som bevares flere dage efter det. Prøv det 🙏Ulla

Hold

Uge 33: 16.-20. august, mandag-fredag kl. 10-12.30. Max 5 kvinder. Pris 1100 kr.

Fem dages intensivt forløb. Forløbet henvender sig til dig, der evt. er sygemeldt med stress og som har “ligget på sofaen og set Netflix længe nok til at vide, at du har brug for at gøre noget andet, så du igen kan mærke dig selv og din krop”.

Forløbet er designet til at sætte ekstra skub i din egen personlige process om at mærke efter, hvad du har brug for, gerne vil og hvad der skal til for, at du igen kan få det godt.

Det tager tid at komme ovenpå igen. Tanken og energien bag dette forløb er, at give dig et kærligt “skub” til at starte på.

Dagene sammensættes med udgangspunkt i deltagernes situation og er en blanding af meditation, mindfulnessøvelser, reflektioner/samtale og stilhed.

Alle deltagere skal inden forløbet starter have en personlig samtale med mig, så vi sammen kan vurdere, om du er klar/parat og hvad dine udfordringer er i forhold til stress etc.

Fra uge 34:

Onsdage kl. 10-12: 25. august, 1. september, 8. september og 15. september. Pris: 750 kr.

Onsdage kl. 10-12: 22. september, 29. september, 6. oktober og 13. oktober. Pris: 750 kr.

Forløbet henvender sig til dig, der har brug for at få inspiration til, hvordan du kan få meditation/mindfulness integreret i din hverdag. Du vil blive introduceret til flere forskellige meditationsformer og mindfulnessøvelser der gør, at du vil kunne reflektere og perspektivere dine tanker på en anden måde. Alt sammen med det formål, at du kan mærke dig selv og det, du har brug for.

Tilmelder du dig 2 hold i træk er prisen 1300 kr.

Kontakt, tilmelding og betaling

Kontakt mig her, på 20759080 eller på mail silverliningwriting11@gmail.com, så finder vi et tidspunkt, så vi sammen kan finde ud af, om mit forløb er noget for dig. Samtidig kan jeg få en fornemmelse af, hvad du har brug for i forhold til mindfulness og meditation.

Du er herefter tilmeldt, når jeg har modtaget din betaling.

Du kan betale via konto 0400 4024800216.

Det praktiske

6 km. i roligt tempo, som du ubesværet skal være i stand til at gå.

Max. 5 deltagere pr. hold.

Står himmel og hav i ét, er det skybrud, kraftig storm eller andet vejr, der gør det umuligt at gennemføre gåturen i skoven, aflyser jeg og finder en ny dato.

Bliver du syg eller på anden vis forhindret i at komme, er du velkommen på et andet hold, såfremt der er plads. Husk venligst altid at melde afbud til 20759080 eller silverliningwriting11@gmail.com.

Sted

Vi mødes på parkeringspladsen ved Farumvej 127, 3660 Stenløse, overfor P-pladsen ved Farum Nyvang. Er der ikke plads der, kan du også parkere på selve Farum Nyvang P-pladsen. Bus 334 (mellem Stenløse og Holte station) kører lige til skoven.

Medbring

Sko og (over)tøj, der passer til vejr og skov.

Siddeunderlag og evt. et tæppe til at have rundt om dig, når vi sidder ned.

Vand.

Tips

Undgå at spise et stort måltid lige inden du kommer. Undgå ligeledes at være alt for sulten. Det kan være svært at meditere og gå i stilhed, hvis maven brokker sig af den ene eller den anden grund.

Overvej om det er muligt, at du ikke har for stram en bagkant og skal en hel masse bagefter. Vi har fokus på ro, som vi gerne vil strække så langt, som muligt.

Vi ses i skovens dybe, stille ro.

Kærligst,

Jonna Viborg Heathwaite. Læs mere om mig her

Følg mig gerne på Facebook: https://www.facebook.com/howtofindyoursilverlining