En “venlig reminder”

Efter at have trænet clairvoyance med 50+ “prøvekaniner”, og nu er startet som professionel clairvoyant rådgiver, tegner der sig et klart billede af hvilke områder, der ønskes afklaring på.

Det er (måske ikke overraskende) kærlighed, job/karriere, bolig, økonomi og afdødekontakt.

Men der er ét helt særligt emne, som der, indtil videre, kun er én eneste, der har spurgt mig direkte om.

Det er på en måde et emne, der kan siges at være altoverskyggende og alligevel undrer det mig, at der ikke er flere, der spørger ind til det.

Emnet er…

…helbredet!

I starten blev jeg overrasket, når der kom beskeder om bestemte fødevarer, vitaminer og motion som en del af rådgivningen fra den åndelige verden. Ja, ja tænkte jeg, de fleste af os har vel gavn af lidt mere motion og fokus på, hvilken næring, vi byder vores krop. Og har vi ikke alle brug for at sætte tid af til os selv, så vi kan lade op?

Det var dog lige indtil jeg mødte nogen, hvor det viste sig, at de ikke fik nok næring/kalorier, og hvor mængden af motion og aktiviteter ikke gjorde det muligt at restituere (tilstrækkeligt).

Det viser sig dog at stikke dybere end “Kan du skrue ned for sukker?”, “Kan du blive opmærksom på at nå 10.000 skridt pr. dag?”, “Jeg kan mærke, at din nakke er så stiv og spændt op, at du har brug for afspænding”, “Får du drukket nok vand?”, “Du har brug for mere fiskeolie, proteiner, D-vitamin.”, “Får du tjekket dit blodtryk, modermærker?”*

Det handler ikke blot om, at jeg får vist, at vedkommende har brug for hvile, ro, have fokus på kost og motion eller at skrue ned for skærmtid. På en måde kan det virke så simpelt og lige til at få at vide, at det vil være godt at skrue ned for kaffen/colaen og op for søvnen, og samtidig så svært at ændre på vanerne.

Folk ved jo godt selv, at de ikke får sovet nok, motioneret nok, eller spist og drukket (lidt) usundt/uhensigtmæssigt.

De (fleste) ved også, når de har kørt sig selv helt ud over kanten ved at være der for alle andre. De ved godt, at de får ladet mobilen op, før den løber tør for strøm, men at det kniber med at gøre det samme for dem selv. De ved godt, at de har brug for at skabe noget mere balance i deres hverdag.

Det handler således også om at få sat fokus på, hvordan vi egentlig går og har det. Hvordan passer vi på os selv? Er der områder/ting vi har brug for at ændre på? Hvad kan vi gøre, for at bryde ud af vaner/tankemønstrer, der ikke er sunde for os? Er jeg til stede i nuet med det, jeg gør? Eller hvorfor har jeg konstant brug for arbejde/stimulans? Får jeg koblet af? Jeg kan ikke mærke mig selv, hvad er det egentlig, jeg har brug for?

Heldigvis er den åndelige verden “klogere end os” og får det sneget ind undervejs i clairvoyancen på bedste “øjenåbner-manér”.

Jeg kalder det en “venlig reminder”, og jeg oplever, at det gør et stort indtryk, netop fordi vejledningen er meget konkret og med egenomsorg som den helt store overskrift.

På den måde får “Har du overvejet mudderbad eller klanghealing?” en dobbelt betydning. Ikke bare hvad behandlingerne i sig selv kan være med til at gøre af gode ting og sager, men også fordi der netop sættes fokus på at prioritere sig selv.

Efterfølgende har jeg tænkt på, hvor klogt det egentlig var af den åndelige verden at sige det på den måde. Fordi det glemmer vedkommende nok ikke lige med det samme.

Og det er lige præcis dét, der gør en “venlig reminder” til noget ganske særligt.

* Lad mig med det samme gøre det helt klart, at jeg ALDRIG får beskeder om alvorlig sygdom og død. Det har jeg lavet en aftale om med mine guider. Det kan man nemlig godt – smart ikke? Det, jeg modtager beskeder om, er hvilke områder, der skal fokuseres på.

One thought on “En “venlig reminder”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s