Mægleren

I Sverige fungerer en ejendomsmægler som mægler for både køber og sælger. Det vil sige, at ejendomsmægleren på en og samme tid skal varetage både køber og sælgers interesse i hele processen, der vedrører køb og salg af ejendommen.

Jeg forestiller mig, at det unægteligt må stille store krav til ejendomsmæglerens kommunikative og samarbejds evner, såvel som integritet, forhandlerevner og ikke mindst at kunne sætte sig i andres sted og agere ud derfra.

Jeg tænker, det kræver, at man er troværdig, tillidsfuld og oprigtig, således at både køber og sælger kan føle sig trygge, overbeviste og mærke, at ejendomsmægleren forstår deres udgangspunkt og deres ønsker.

På samme måde er det for mig at arbejde som medie.

Det vil sige at arbejde med afdødekontakt og agere som bindeled mellem klienten og afdøde. Jeg skal kunne kommunikere med begge parter, så de føler sig hørt og forstået. Jeg skal kunne videregive det, der ligger dem på sinde, og møde dem lige der, hvor de er.

Jeg skal kunne lytte og tale, når det er påkrævet. Jeg skal kunne navigere og agere som ordstyrer og oversætter. Ikke bare af ord, men også af følelser. Jeg skal håndtere og varetage begges interesser og ønsker, imens jeg er med deres følelser, uanset om de rummer kærlighed, sorg, vrede og frustration.

Når spørgsmålene hober sig op. Når svarerne kommer. Præcise. Ærlige.

Når afdøde “tvinger” mig til øjenkontakt med klienten, fordi der er et helt særligt budskab, de ønsker, jeg skal videregive.

Når afdøde siger: “Jeg skal sige noget, jeg aldrig fik sagt til dig. Jeg elsker dig.”

Når afdøde siger: “Du gør det godt som mor. Jeg er stolt af dig.”

Afdødekontakt kan både give svar og være healende.

Jeg har for nylig modtaget denne tilbagemelding, der i sandhedens natur sætter ord på det, samt er lige præcis årsagen til, at jeg arbejder med afdødekontakt:

“Kære Jonna

Jeg vil gerne sige dig tusind tak for en smuk og meget overvældende afdøde kontakt til min mor.
Jeg var lidt spændt da jeg ankom, men jeg gik fra dig med en stor glæde, indre ro og afklaring, som jeg har søgt efter i snart 20 år, og det er jeg dig dybt taknemmelig for❤️
Jeg oplevede at du havde en utrolig rolig, professionel og etisk tilgang til at skabe afdøde kontakten.
Samtidig formåede du at formidle meget klart, med en ufattelig detaljeringsgrad og med stor hjertelighed og indlevelse, som gjorde at jeg følte mig fuldstændig tryg og uden tvivl om, at det var min mor og hvad hun havde på hjertet, som du formidlede.
Jeg både smiler og bliver rørt her 1 måned efter mit besøg – den bedste gave jeg har givet mig selv☺️

I taknemmelighed
Tak for dig Jonna🥰”

Hvis du har lyst til at læse mere om afdødekontakt, kan du gøre det her.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en tid.

Kærligst,

Jonna

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s