Et liv efter døden – afdødekontakt

Kan du tænke på dem som mennesker uden en krop? Sagde min daværende underviser/mentor til mig, da jeg under en træningssession følte mig “overvældet” af afdøde.

Fra det øjeblik blev afdødekontakt, og det at arbejde med det professionelt, meget mere håndgribeligt for mig.

Afdøde ændrer ikke personlighed, fra da de levede på jorden, og lige som os andre, kan de have svært ved kø-kultur og “tale i munden på hinanden”. Det var netop det, der skete, da jeg under træningssessionen følte mig lidt “overmandet”.

Afdøde bliver ikke mere udadvendte og snaksagelige, hvis de ikke var det, mens de levede. De bliver heller ikke pludselig i stand til nemt at tale om og udtrykke deres følelser og inderste, hvis det lå dem fjernt, da de levede.

De afdøde har altså stadig deres egen personlighed og måde at snakke og kommunikere på.

I forhold til afdødekontakt giver det jo rigtig god mening, fordi det ellers ville være umuligt for dem at blive genkendt.

Hvordan bliver afdøde genkendt?

For at kunne blive genkendt viser nogle afdøde mig måden, de døde på. Det gør de ved at give mig en kropslig følelse og/eller gøre, at jeg tager mig til hjertet og mærker “smerte”, får en voldsom kvalme, følelsen af pludselig ikke at kunne få luft, eller en følelse af, at de døde pludseligt eller uventet.

Det lyder måske absurd, men det er enormt virksomt. Også for klienten, der er overfor mig. Når de ser mig “reagere” på den måde, ved de ofte, hvem der “er igennem”, allerede inden jeg begynder at sige noget.

Nogle afdøde starter med at fortælle/vise mig deres personlighed. De kan vise mig den måde, de snakkede på, hvad de arbejdede med, kendemærker som eksempelvis en tatovering, eller at de havde brækket noget etc.

Nogle viser mig som det første en følelse, så de kan blive genkendt. Det kan være, hvis de var meget vrede eller syge, da de døde.

Nogle gange fortæller de mig om klientens bolig eller oplevelser, de havde sammen, mens de var levende eller de fortæller mig om deres begravelse/bisættelse.

Alt i alt mange forskellige måder at kommunikere med mig på, men det ER jo også forskellige personligheder.

Med nogle afdøde kan jeg godt føle, at jeg skal “hive” tingene lidt ud af dem. Andre snakker hele tiden og uafbrudt.

Jeg forestiller mig, at det må være lidt som at være tolk, der talende oversætter noget live. Altså at lytte samtidig med, at man oversætter/taler. Det er i hvert fald sådan, det føles for mig.

Hvordan foregår det, og hvordan er det at arbejde med afdødekontakt?

– bliver jeg af og til spurgt om.

Alle informationer, jeg modtager fra afdøde, kommer igennem min såkaldte “klarfølelse.” Klarfølelsen er den vigtigste egenskab inden for afdødekontakt/clairvoyance, for det er den, der ikke alene gør, at jeg kan mærke/fornemme beskeder fra den åndelige verden/afdøde, men den gør også, at jeg kan kommunikere det videre til klienten, dvs. “oversætte” det jeg ikke kan se, men hører og føler.

For jeg kan ikke se de afdøde. Det er der meget få mennesker, der kan. Dem, der kan se dem, beskriver det som at se afdøde næsten som, de kan se os andre levende. Det kan forstås som klarsyn, når man kan se afdøde på den måde.

De afdøde “hænger ikke ud” med mig i timevis, og jeg render heller ikke rundt herhjemme og snakker med en hel masse. Når jeg lukker ned for mine psykiske evner, efter en session, så er der slukket for min kontakt.

Afdøde kan dog godt komme til mig lige inden, jeg skal mødes med en klient. Jeg tænker om det, at det de gerne vil opnå er at “lægge en føler ud”, så jeg er med på, at de kommer senere.

Jeg plejer at sige: “Ok, jeg mærker dig, du må lige vente, indtil jeg skal mødes med vedkommende, du gerne vil i kontakt med.” Det plejer de at respektere, men igen de er også meget forskellige, og nogle er mere insisterende end andre. Her hjælper det særligt at tænke på dem som mennesker uden en krop, for det gør det på en måde lettere for mig at sige, “ro på, vent til tid er.”

Andre gange kommer afdøde først, når jeg mødes med klienten enten personligt eller over nettet.

Det er nemlig muligt at lave afdødekontakt selvom jeg ikke mødes “direkte” med klienten. Afdøde er “hos mig” og derfor virker “teknikken” på samme måde for mig. Det handler således om en personlig præference fra klientens side og/eller afstand/tid.

Er du blevet mere nysgerrig på afdødekontakt, kan du læse mere her.

Er du mere nysgerrig på, hvad clairvoyance er, hvad forskellen egentlig er på afdødekontakt og clairvoyance, og hvad det kan bruges til, kan du læse mere her.

Og her.

Book tid til afdødekontakt/clairvoyance her.

Følg mig gerne på Facebook.

Kontakt mig endelig ved spørgsmål.

Kærligst,

Jonna

3 thoughts on “Et liv efter døden – afdødekontakt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s