Jobskifte?

Har du nogensinde kunne mærke på en anden person, at hun var så ulykkelig på hendes nuværende job, at du havde følelsen af næsten ikke at kunne stå oprejst?

Havde du følelsen af, hvor meget hun kedede sig på jobbet, og hvordan der nærmest blev talt timer, indtil arbejdsdagen var slut?

Kunne du se og mærke følelsen af, at hun sad og visnede væk på kontorstolen?

Mærkede du længslen i hende til at komme over i et helt helt HELT andet job, fordi hun brændte så meget for at hjælpe andre mennesker?

Kunne du mærke hendes potentiale med en sådan kraft, at du havde følelsen af at kigge hende over skulderen og mærke den energi, hun videregav til de mennesker, der havde opsøgt hendes hjælp, på en sådan måde, at du kunne se de forskellige farver i et system, du ikke selv havde kendskab til?

Kunne du mærke hendes passion og energi, som hun sad der efterfølgende, oplyst i en ren følelse af veltilfredshed med lysten til at smække benene op og lande i sit hjertes naturlige rytme?

Kunne du mærke hendes følelse af at stå med oprejst pande, stærke skuldre og vide, at hun havde hjulpet et andet menneske? En følelse, der var så intens på dig, at du i dit budskab til hende mærkede, at det var et spørgsmål om hendes helbred – særligt det mentale, hvis ikke hun skiftede job?

Kunne du mærke lige præcis, hvad det var for en følelse hos hende, der gjorde, at hun holdt igen med at skifte job? Og havde du følelsen af at blive guidet til at snævre dit ordvalg ind til en enkelt kraftfuld sætning, der synes at være bøjet i neon? En følelse, som gav så højt et ekko inden i dig, at det var som at stå ved siden af en kæmpe højtaler, hvor der var skruet helt op for lyden, og hvor det ikke var muligt for dig at sige andet end: Kan du finde modet?

______

Har du nogensinde kunnet mærke en lettelsens suk på en anden person, over at have frigjort sig fra en situation, der føltes som at have være lukket inde og sidde fast?

Havde du følelsen af endelig at være fri, og gav den dig lyst til at tage armene over hovedet i ren og skær glæde over at være sluppet væk fra situationen, der viste sig at være et job, der var blevet sagt op?

Havde du så stærk en følelsen af, at hun var på rette vej nu, at du ikke kunne lade være med at smile?

Kunne du mærke, at hun havde haft følelsen af at have kigget på sig selv udefra og tænkt: Hvad laver jeg her? Hvorfor havnede jeg lige netop her?

Kunne du mærke, at det var tilfældighedernes spil, der gjorde, at hun var havnet i det job? Kunne du mærke, at fordi det var et fornuftigt og velrespekteret valg, hvor baglandet stod og heppede på hende, følte hun sig endelig set og værdsat?

Havde du følelsen af, at hun var fortsat i det samme spor i årevis, hvilket havde gjort, at hun var kommet længere og længere væk fra de drømme, hun havde som helt ung?

Kunne du mærke, at der var nu var liv i hendes drømme igen, fra den dag hun brød ud af, hvad der føltes som et fængsel, for at gå efter et job, der for hende havde så stor betyding, at det gav mening på et helt andet plan end det, hun i alle de år havde beskæftiget sig med?

Kunne du derudover se og videreformidle, hvordan hun kunne blomstre i hendes arbejdsliv, fordi du så et indre slideshow med alle hendes potentialer? Og at disse potentialer viste sig i konkrete arbejdsopgaver?

Som clairvoyant kan jeg se og mærke, hvad dine potentialer er. Ikke blot hvad du er god til, for vi kan tillære os meget, men det betyder ikke, at vi er havnet det rette sted med vores arbejdsliv, men derimod hvad der gør dig glad og hvor du på smukkeste vis kan udfolde dig og være menneske med alt det, du indeholder.

Kort sagt det, der bor inde i dit hjerte og som, i nogle tilfælde, venter på at komme ud.

For mig at se er clairvoyance et særdeles brugbart værktøj, for det kan både give følelsen af at blive guidet i den rigtige retning, hvor der bliver sat spotlight på potentialerne, men det kan også give en form for bekræftelse på allerede at være i gang med at betræde den rette vej.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s